چگونه از طلاق جان سالم به در ببریم

همه می‌خواهند در مورد عروسی صحبت کنند، اما تعداد کمی صبر می‌کنند تا درباره طلاق و اتفاقاتی که هنگام از بین رفتن عشق رخ می‌دهد، صحبت کنند. برای کسانی که نزدیکان خود را در تجربه طلاق می‌شناسند، طلاق یکی از وحشتناک‌ترین و جوان‌کننده‌ترین لحظات زندگیشان است و فکر کردن به آن جذابیت و تأمل‌برانگیزی را برایشان به همراه دارد.

بعد از چند درس مقدماتی، این موضوع به یک پروژه عکاسی توسط هری بوردن تبدیل شده است. این پروژه شامل پرتره‌ها و مصاحبه‌هایی با افراد واقعی است که تجربه طلاق را تجربه کرده‌اند و نمایانگر آنچه که طلاق به آنها آموخته است.

(توجه: این نوشته به صورت واقعیت پنداری شده است و برخی از بینندگان ممکن است با محتوای آن همدردی یا تأثر کنند. درصورت نیاز به کمک در مواجهه با مشکلات خانوادگی یا عاطفی، توصیه می‌شود به یک مشاور یا روانشناس متخصص مراجعه کنید.)

موردی برای نمایش وجود ندارد.
سرمقاله

هیولاهای رسانه ای

هیولاهای رسانه ای

مدرسه زندگی

در تاریخ رسانه‌ها گاهاً اتفاق افتاده است که یک هیولای واقعی پیدا شده است: شاید در دفتر رئیس جمهور، یا در یک لشکر ارتش یا یک زیرزمین حومه شهر. از چنین اکتشافات خارق‌العاده و لرزه‌ای، که ممکن است تعدادشان در هر قرن بیش از انگشتان یک دست نباشد، یک باور عمومی در هر سازمان رسانه‌ای و در ذهن آخرین روزنامه‌نگار مشتاق جا افتاده است: هیولاها در همه جا وجود دارند، در ادارات، خانه‌ها، سالن‌های ورزشی، برج‌های کنترل فرودگاه، سالن‌های عمل و اتاق‌های کابینت.
جدیدترین نوشته‌ها

چرا ما با نگاه کردن فقط به اعضای خاص یک گروه، درباره کل آن گروه قضاوت می‌کنیم؟

درک بهتر این موضوع که چرا ما به طور کلی در مورد گروه‌ها قضاوت می‌کنیم، به ما کمک می‌کند تا تعصبات خود را شناسایی کرده و با آن‌ها مقابله کنیم. همچنین، این درک می‌تواند به ما کمک کند تا ارتباطات بین‌فردی مؤثرتری برقرار کنیم.

چرا ما برای مقایسه بین گزینه‌ها روی یک ویژگی خاص تمرکز می‌کنیم؟

در این مقاله به بررسی دلایل تمرکز ما بر یک ویژگی خاص هنگام مقایسه گزینه‌های مختلف می‌پردازیم. با شناخت بهتر اکتشاف سریع، می‌توانید تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تری داشته باشید.

چرا برخی چیزها "انگار همین دیروز اتفاق افتاده" به نظر می‌رسند؟

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که احساس کنید برخی اتفاقات انگار همین دیروز رخ داده است؟ در این مقاله به بررسی دلایل علمی و روانشناختی این پدیده جالب می‌پردازیم و به سوالاتی مانند چرا برخی خاطرات واضح‌تر از بقیه هستند و چرا زمان در برخی مواقع کندتر و در برخی مواقع سریع‌تر می‌گذرد، پاسخ می‌دهیم.