کتاب‌های رابطه

کتاب صوتی چگونه عشق را پیدا کنیم | مدرسه زندگی

کتاب «How to Find Love» (چگونه عشق را پیدا کنیم) یکی از آثار فلسفی-کاربردی از مجموعه کتاب‌های مدرسه زندگی (The School of Life) به سرپرستی آلن دوباتن (Alain de Botton) است. این کتاب نه فقط یک راهنمایی برای پیدا کردن شریک زندگی، بلکه سفری تأمل‌برانگیز به درون روان، الگوهای عاطفی و تصورات غلط ما از عشق است.

دلشکستگی

تقریباً هیچ کس بدون شکسته شدن قلبش زندگی را پشت سر نمی گذارد. نصیحت در چنین لحظه‌ای تاریک بر این تمرکز دارد که به زمان اجازه شفا دهد. اما درک و دیدگاه نیز نقش حیاتی دارد.

چگونه عشق را پیدا کنیم

آلن دوباتن در این کتاب درباره نکات مهم عشق و عاشقی صحبت می‌کند؛ عواملی که بر انتخاب عاشقانه ما تاثیر می‌گذارند. غریزه‌های مشکل‌ساز در راه انتخاب عاشقانه، موانع یافتن عشق، مشکلاتی که معشوق‌های ما ممکن است داشته باشند مثل مشکل در غریزه تایید شدن، تکامل و... و در نهایت نقش واقع‌بینی در انتخاب عاشقانه و یا به عبارتی انتخاب آگاهانه و به دور از خیالپردازی.

کتاب تمرین برای زوج‌ها: چرا از بعضی رفتارهایش ناراحت می‌شوم؟

کتاب تمرین برای زوج‌ها نوشته‌ی آلن دوباتن اثری جذاب و تأثیرگذار است که به زوج‌ها کمک می‌کند زندگی عاطفی خود را بهبود ببخشند. در این کتاب تمرین‌های سرگرم‌کننده‌ای قرار دارد که با انجام آن‌ها می‌توانید به همسری خوب و شایسته‌ تبدیل شوید. اثر نامبرده یکی از عناوین خواندنی مجموعه‌ی مدرسه زندگی است.

سرمقاله

هیولاهای رسانه ای

هیولاهای رسانه ای

مدرسه زندگی

در تاریخ رسانه‌ها گاهاً اتفاق افتاده است که یک هیولای واقعی پیدا شده است: شاید در دفتر رئیس جمهور، یا در یک لشکر ارتش یا یک زیرزمین حومه شهر. از چنین اکتشافات خارق‌العاده و لرزه‌ای، که ممکن است تعدادشان در هر قرن بیش از انگشتان یک دست نباشد، یک باور عمومی در هر سازمان رسانه‌ای و در ذهن آخرین روزنامه‌نگار مشتاق جا افتاده است: هیولاها در همه جا وجود دارند، در ادارات، خانه‌ها، سالن‌های ورزشی، برج‌های کنترل فرودگاه، سالن‌های عمل و اتاق‌های کابینت.
جدیدترین نوشته‌ها

جنگ، احساسات، سلامت روان و هوش مصنوعی

ترکیب واقعیت مجازی، ChatGPT و ارتباطات راهبردی عاطفی، راهی نوین برای مداخله روانی در جوامع آسیب‌دیده از جنگ ارائه می‌دهد.

تروماهای جنگ: پیامدهای روانی جنگ

هر تجربه ترومازی که از درگیری‌های نظامی ناشی شود، به‌عنوان تروماهای جنگ شناخته می‌شود و تمام این تروماها می‌توانند به اختلالات سلامت روان مانند اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) منجر شوند.

زخم‌های پنهان: تأثیرات پایدار جنگ بر سلامت روان کودکان

کودکان جنگ‌زده با فشارهای روانی پیچیده‌ای روبه‌رو هستند که بر زندگی و آینده‌شان تأثیر می‌گذارد. این مقاله به بررسی عمیق اثرات روانی جنگ و تجربه پناهندگی بر کودکان می‌پردازد و راهکارهای علمی برای بازسازی روان و تقویت تاب‌آوری آن‌ها ارائه می‌دهد.