آفریقا، قارهای است که با ثروت فرهنگی و تاریخی فراوانی برخوردار است. یکی از جواهرهای بینظیر این فرهنگ، ضرب المثلهای آفریقایی است که تاریخچهی طولانی و غنی دارند. این ضرب المثلها، بازتابی از حکمت و تجربیات نسلهای گذشته آفریقا است و هنوز هم در زبان و فرهنگ آنان به چشم میخورند.
در تاریخ رسانهها گاهاً اتفاق افتاده است که یک هیولای واقعی پیدا شده است: شاید در دفتر رئیس جمهور، یا در یک لشکر ارتش یا یک زیرزمین حومه شهر. از چنین اکتشافات خارقالعاده و لرزهای، که ممکن است تعدادشان در هر قرن بیش از انگشتان یک دست نباشد، یک باور عمومی در هر سازمان رسانهای و در ذهن آخرین روزنامهنگار مشتاق جا افتاده است: هیولاها در همه جا وجود دارند، در ادارات، خانهها، سالنهای ورزشی، برجهای کنترل فرودگاه، سالنهای عمل و اتاقهای کابینت.
علم بدون تجربه انسانی کامل نیست. این مقاله نگاهی نو به رابطه علم و انسان دارد. تجربه انسانی باید در علم لحاظ شود. نویسندگان یک بیانیه جدید استدلال میکنند که چرا.
چگونه دوستی با متفکران دیرین میتواند به ما در زندگی بهتر یاری رساند. کاوشی در اندیشههای منسیوس، فیلسوف دوران باستان، و ارتباط آنها با چالشهای زندگی مدرن. درسهایی از خوبی انسان، آرمانگرایی و رسیدن به کمال در دنیایی پرآشوب.
ردّ ادعاهای دوستان و خانواده، هرگز قانع نشوید. اگنس کالارد، فیلسوف، از درسهای زندگی سقراط میگوید. با یادگیری مهارتهای گفتگو، زندگی پربارتر و روابط قویتری بسازید. نکات کلیدی برای ارتباط موثر و حل تعارضات.